Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

28 Aralık 2016 Çarşamba 16:17 Elazığ Belediyesi’nden Duyuru Elazığ Belediyesi, düzenli ve sağlıklı bir çevre ortamı sağlayabilmek için, vatandaşlardan çöp çıkartma saatlerine ve kullandıkları ambalajlara özen göstermesi konusunda daha titiz ve hassas davranmaları ricasında bulundu
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Yapılan açıklamada, Nailbey, Akpınar, Rüstempaşa, İzzetpaşa, Kültür, İcadiye, Rızaiye, Çarşı, Üniversite mahalleleri ve Yeni Mahalle olmak üzere, poşetli sistem usulüyle çöp toplama işleminin gerçekleştirildiği mahallelerde, 19.00- 21.00 saatleri dışında çöplerin, kaldırım ve kapı önlerine bırakılmaması konusunda vatandaşlardan daha hassas davranmaları istendi. Ayrıca çöplerin ağzı açık ve sağlam olmayan poşetlerde, kapı önlerine ve yol kenarlarına gelişi güzel bir şekilde istiflenmemesi konusunda vatandaşların gereken özeni göstermeleri gerektiğine vurgu yapıldı.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü