Ataşehir Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik

19 Ekim 2016 Çarşamba 15:20 Ataşehir Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Elazığ Belediyesi, Elazığlılara daha iyi bir kent yaşamı sunabilmek için şehir genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor
Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte Ataşehir Mahallesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kaldırımları temizleyerek işe koyulan ekipler, çevredeki hafriyatları topladıktan sonra, Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan noktalarda 80 derece buharlı temizlik aracıyla sokakları ve otobüs duraklarını hijyen sağlamak amacıyla dezenfekte etti. Çöp konteyneri yıkama aracıyla çöp konteynerlerinin yıkanmasının yanı sıra mahalledeki Karaçalı çeşmelerinin de temizliği gerçekleştirildi.
Ataşehir Mahallesi olarak temizlik konusunda bir sıkıntı yaşamadıklarını ve belli periyotlarla bu hizmetten yararlandıklarını belirten Ataşehir Mahalle Muhtarı Ali Dabakbaşı “Elazığ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği temizlik çalışmasından çok memnunuz. Şahsım ve Ataşehir Mahallesi sakinleri adına Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü