Elazığ İtfaiyesi Kutlama Etkinliklerine Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bugün de şehir merkezinde İtfaiye haftasına dikkat çekmek amacıyla bir konvoy düzenledi. Şehir turu atmak üzere İtfaiye Müdürlüğünden hareket eden araçlar, sürücülerin ve halkın ilgisiyle karşılandı. İtfaiye araçlarının sirenlerine dikkat kesilen vatandaşlar araçlarının klaksonlarıyla ve el sallayarak konvoya destek verdi.
Elazığ Belediyesi, İtfaiye haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 26-28 Eylül tarihleri arasında Öğretmenevi önünde açtığı sergi ve sonrasında uzman İtfaiye erlerinin ilkokul ve anaokulu seviyesindeki öğrencilere verdiği yangın eğitimi etkinliklerine, halkın dikkatini çekmek üzere düzenlediği şehir turunu da ekledi.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleriİlgili Müdürlük İtfaiye Müdürlüğü