Başkan Yanılmaz’a İtfaiyecilerden Ziyaret

İtfaiye personelinin her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığına dikkat çeken Başkan Yanılmaz, bundan dolayı tüm itfaiye personelini kutladı.
Başkan Mücahit Yanılmaz, “Personelimizin ve Türkiye’deki tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutluyorum. İtfaiye birimimiz acil yardım birimlerimizin en önemlilerindendir. Elazığ Belediyesi itfaiye birimimiz donanım açısından son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Türkiye’de örnek teşkil edecek araçlara sahibiz. Bugünden sonra da itfaiye birimimizi daha ileriye taşıyabilmek için gereken bütün adımları atacağız” dedi.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleriİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü