Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2016’da Şampiyon Yıldızbağları

09 Eylül 2016 Cuma 11:30 Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2016’da Şampiyon Yıldızbağları Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' 2016’da, kupa sahibini buldu
Yıldızbağları-Kültür mahalle takımları arasında gerçekleşen çekişmeli mücadeleyi, Yıldızbağları ekibi 4-0’lık skorla kazandı.
Elazığ Belediyesi'nin futbolun alt yapısının oluşturulmasına katkı ve çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlendiği turnuva maçları, 38 mahallede gerçekleştirilen oyuncu seçmeleri sonucu oluşturulan takımlar arasında oynandı.
Turnuvada finale kalan Yıldızbağları-Kültür mahalle takımları arasında oynanan karşılaşma, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın başlama vuruşuyla başladı. Aileler tarafından da nefes nefese izlenen maçı geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada ikinci olan Yıldızbağları ekibi 4-0’lık skorla kazandı. Son golün sevincini Başkan Yanılmaz’a sarılarak kutlayan Yıldızbağları ekibi, büyük sevinç yaşadı.
Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Başkan Yanılmaz, mükemmel bir final maçı izlediklerini belirterek, “Finale kadar gelen Yıldızbağları ve Kültür mahalle takımlarını tebrik ediyorum. Turnuvanın başından sonuna kadar emeği geçen herkese, teknik ekibe, mahalle muhtarlarımıza ve özellikle de değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yanılmaz daha sonra turnuvanın ikincisi Kültür Mahallesi takımına İkincilik Kupasını, ardından da '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ şampiyonu Yıldızbağları ekibine şampiyonluk kupasını verdi.
Kupa töreninin ardından finalist takımların oyuncularına bisiklet hediye edildi.

Hizmet Kategorisi Sportif Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü