Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Anlamlı Kutlama

06 Eylül 2016 Salı 13:49 Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Anlamlı Kutlama Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. Yıldönümü Elazığ’da etkinliklerle kutlandı. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli önce vatandaşlara karanfil dağıttı, ardından da Kızılay’a kan bağışında bulundular.
BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ettiler. Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Yanılmaz, “Zabıta Müdürlüğümüz, halkımızın daha sağlıklı, daha mutlu ve daha huzurlu yaşamasına katkı sağlayan, en önemli birimlerimizden birisidir.  30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında Zabıta Müdürlüğü personelimiz, insanımızın rahat ve huzuruna katkı sağlamak adına azim ve gayretle çalışmaktadırlar. Zabıta Müdürlüğü personelimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
ZABITADAN VATANDAŞA KARANFİL
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli kutlamalar doğrultusunda Öğretmenevi önünde kurulan stantta vatandaşlara karanfil dağıttı. Yerel yönetimlerin en köklü kuruluşu olarak vatandaşların huzuruna katkı sağlamak amacıyla her an görevleri başında olan zabıta ekiplerinin bu anlamlı jesti, vatandaşlar tarafından mutlulukla karşılandı

Hizmet Kategorisi Zabıta Hizmetleriİlgili Müdürlük Zabıta Müdürlüğü