Elazığ Belediyesi İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

25 Ağustos 2016 Perşembe 15:50 Elazığ Belediyesi İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince karasinek, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Ekipler tarafından mücavir alan sınırları içinde gerçekleştirilen çalışmalar, her noktada 4 günlük periyotlarla gerçekleştiriliyor
Halk sağlığının korunması hedefi doğrultusunda özellikle yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelere karşı larva döneminde başlatılan ilaçlama çalışmaları, üreme noktaları olan çöp konteynerleri, durgun su birikintileri gibi noktalarda da devam ediliyor.
Ayrıca yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve bahçeler gibi açık alanlarda da ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Ekipler park ve bahçeler ile cadde yan bantlarındaki yeşil alanlarda yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz halk sağlığının korunması amacıyla her türlü vektör zararlısına karşın etkin mücadele çalışmalarını 4 mevsim aralıksız sürdürmektedir” denildi.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü