İtfaiye Müdürlüğü Eğitimlerine Devam Ediyor

26 Haziran 2014 Perşembe 16:57 İtfaiye Müdürlüğü Eğitimlerine Devam Ediyor Daha önce birçok kurum ve kurulaşa yangın ve yangın anında yapılması gerekenler hakkında bilgiler vermek amacıyla tatbikatlar ve seminerler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü...
Daha önce birçok kurum ve kurulaşa yangın ve yangın anında yapılması gerekenler hakkında bilgiler vermek amacıyla tatbikatlar ve seminerler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Gazi Huzurevi’nde çalışanlarına yangın ve yangın çıkma sebepleri hakkında bilgiler verdi.

Seminerde açıklamalarda bulunan İtfaiye Müdürü İbrahim Halil Başgün, İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Belediye Başkanımızın talimatıyla eğitimlerini sürdürdüklerini belirterek; yangın ve yangın çıkma sebepleri ile yangına ilk müdahale hakkında bilgiler verdi.

Verilen seminerin ardından ise Gazi Huzurevi’nin bahçesinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olumsuz durumlar karşısında yapılması gerekenler hakkında personellere uygulamalı eğitim verildi.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleri