Elazığ Belediyesi Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor

27 Mayıs 2016 Cuma 14:49 Elazığ Belediyesi Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü yenilikçi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, hizmetlerine ilişkin vatandaş memnuniyetini ölçmek için mobil anket uygulamasını hayata geçirdi
Elazığ Belediyesi Merkez bina ve Belediye İş Merkezi’ne yerleştirilen iki adet mobil anket cihazıyla, vatandaşların hizmetlere ilişkin görüşleri alınıyor. “Belediyemizden aldığınız hizmetlerden memnun musunuz?” sorusuyla başlatılan ankete, vatandaşlar “çok iyi, iyi, kötü ve fikrim yok” butonlarından birini seçerek katılıyorlar. Kurulan mobil ağ sayesinde anında yönetimin bilgisine ulaşan anket sonuçları, daha kaliteli hizmet sunumu doğrultusunda değerlendiriliyor.
KATILIMCI BELEDİYE
Çalışmalarının ana eksenine “Birlikte Yönetim” ilkesini yerleştiren Elazığ Belediyesi’nce, mobil anket cihazlarındaki sorular belli periyotlarla değiştirilerek, farklı hizmetlere ilişkin de vatandaşların görüşlerine başvurulacak. Vatandaşların etkin katılımıyla elde edilen sonuçlar, hizmetlerin şekillenmesinde de etkili olacak.
VATANDAŞ MEMNUN
Elazığ Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda uygulamaya geçirilen mobil anket, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar görüşlerinin, hizmetlere yansıtılmasının kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, uygulamadan dolayı Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü