Su Kesintisi 6 Saat Erken Sona Erdi

05 Mayıs 2016 Perşembe 16:20 Su Kesintisi 6 Saat Erken Sona Erdi Elazığ Belediyesi tarafından şehir suyu ana terfi hattında gerçekleştirilen bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 4 Mayıs Çarşamba günü 08.00’da başlatılan ve 24 saat olarak açıklanan su kesintisi, çalışmaların erken tamamlanmasıyla açıklanan süreden önce sona erdi
Elazığ Belediyesi Basın -Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 Mayıs Perşembe günü saat 08.00’da sona ereceği bildirilen su kesintisinin çalışmaların erken tamamlanması sonucu 02.00’da sona erdiği bildirildi. Açıklanan süreden 6 saat önce şehre yeniden su verildiğine vurgu yapılan açıklamada, “İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz tarafından kapasite artırım projesi ve ana taşıyıcı terfi hattında meydana gelen arızaların giderilmesi ile mahalle bazlı su kesintisini sağlayacak vana çalışmaları, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla ekiplerimizin yoğun gayretleri sonucu daha kısa sürede tamamlanarak, 6 saat önceden şehrimize su verilmiştir” denildi.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü