Elazığ Belediyesi Cenaze Hizmetlerinde Yeni Dönem

Şehirlerarası cenaze taşıma işleminin ücretsiz olarak gerçekleştirilmesine ilişkin protokol, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve THY Elazığ Şube Müdürü Kuddisi Demir tarafından imzalandı.
Elazığ Belediyesi Harput Toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2015 yılının Ocak ayından itibaren Alo 188 Cenaze Hizmet hattını kurarak Elazığ’daki tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak sunduklarını belirterek, “Cenaze olduğu an, insanın acze düştüğü andır. Bu durum zengin, fakir için fark etmiyor. Bizler vatandaşlarımızın bu zor zamanlarda cenaze hizmetleri ile uğraşmasın istedik. Hizmete sunduğumuz Alo 188 Ücretsiz Cenaze Hattı sayesinde her türlü cenaze hizmetini vatandaşımıza ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi.
BAŞKAN YANILMAZ: “HİZMETTE KALİTENİN SINIRI YOKTUR”
Daha önce Elazığ dışına cenazelerin araçla  kilometre başına ücret alınarak taşındığının altını çizen Başkan Yanılmaz, "2015 yılından itibaren bu ücreti  kaldırdık. Bugün de THY ile bir protokol imzaladık. Bugünden itibaren Elazığ dışına cenazelerimizi araçla değil, bugünden itibaren THY’ye ait uçaklarla ücretsiz olarak göndereceğiz. Hizmette kalitenin sınırı yoktur, teknoloji ve imkanlar arttıkça o imkanları hemşerilerimizle sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleri