Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden Bilgilendirme Tatbikatı

05 Kasım 2015 Perşembe 15:25 Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden Bilgilendirme Tatbikatı Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü inşaat şantiyesinde çalışan işçilere, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda .......
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü inşaat şantiyesinde çalışan işçilere, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda eğitim verildi.
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kurum ve kuruluşlardan gelen talep doğrultusunda personele yönelik, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda eğitimlerini sürdürüyor.
Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü inşaat şantiyesinde çalışan işçilere yönelik bilgilendirme tatbikatı, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Halil Başgün koordinasyonunda gerçekleştirildi.
İşçilere yangının çıkış sebepleri, müdahale sistemleri, yangınlara karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgiler veren Başgün, yangına müdahale konusunda atılacak en önemli adımın bilgilendirme olduğunu belirterek, gerçekleştirilen tatbikatların önemine vurgu yaptı. İtfaiye Müdürü Başgün'ün yangın anında yapılması gerekenleri adım adım anlattığı bilgilendirmenin ardından, işçilere yangın tüplerinin kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.
İnşaat çalışmalarını yürüten ilgili firmanın talebi doğrultusunda şantiyede çalışan işçilerin katılımıyla gerçekleşen eğitimin ardından İş Güvenliği Uzmanı Nurettin Gölen, katkılarından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, itfaiye personeline teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleri