ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN PLANLI SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba (Yarın) günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN PLANLI SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın daha yaşanabilir bir şehir için başlattığı ve şehrin geleceği adına önem arz eden altyapı yenileme çalışmaları bütün hızıyla sürdürülürken, su kayıplarının önlenerek tasarrufun sağlanması ve içme suyu hatlarının sağlıklı bir yapıya kavuşturularak vatandaşların kaliteli ve sağlıklı içme suyuna kavuşması amacıyla mahallelerde bulunan şebeke hatları da yenilenmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi tarafından yenilenen şebeke hatlarının devreye alınması için ana depo bağlantısının gerçekleşeceğinden dolayı Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak. Planlı su kesintisi, 7 Ağustos Çarşamba günü (Yarın) 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
“VATANDAŞLARIMIZA, GÖSTERDİKLERİ ANLAYIŞ VE DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Şehrimizin bugünü ve geleceği adına son derece önemli olan altyapı yenileme çalışmalarımız belirlenen program çerçevesinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sağlıklı içme suyunu ulaştırabilme adına şehrimiz genelinde planlı su kesintileri gerçekleşmekte. Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen şebeke hattı yenileme çalışmaları kapsamında da 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan planlı kesinti öncesinde bu mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın, önlemlerini almalarını rica ederiz. Altyapı yenileme çalışmaları süresince yaşanabilecek olumsuzluklardan dolayı vatandaşlarımızdan sabır bekliyor, gösterdikleri anlayış ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” denildi.