ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BORÇ YAPILANDIRMASINA İLİŞKİN DUYURU “SON GÜN 31 MAYIS”

Elazığ Belediyesi, "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7440 Sayılı Kanun" çerçevesinde borçların yeniden yapılandırılması için 31 Mayıs 2023 tarihinin son gün olduğunu duyurdu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN BORÇ YAPILANDIRMASINA İLİŞKİN DUYURU  'SON GÜN 31 MAYIS'

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

7440 Sayılı Vergi Affı kapsamında belediyeye borcu bulunan vatandaşların yapılandırma için müracaat tarihlerinin devam ettiği belirtilerek,

“12 Mart 2023 tarihinde Resmi Gazete‘de yayımlanan 32130 Sayılı Kanun çerçevesinde 31.12.2022 tarihine kadar olan emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ve Belediyemize ait diğer alacakların yeniden yapılandırılacağı duyurulmuştu. Bu doğrultuda Belediyemize borcu olan vatandaşların yapılandırma haklarından yararlanabilmeleri için Elazığ Belediyesi Yapılandırma Servisi’ne 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.” denildi. Açıklamada ayrıca vatandaşlarımızın yapılandırmalarını son güne bırakmamaları önemle rica edildi.