Elazığ Belediyesi Elektronik Online Hizmetlerinde Yeni Dönem

05 Ağustos 2015 Çarşamba 15:56 Elazığ Belediyesi Elektronik Online Hizmetlerinde Yeni Dönem Elazığ Belediyesinin web sayfası üzerinden sunduğu on-line hizmetler, sistem üzerindeki değişikliklerin ardından vatandaşların bu hizmetlerden yararlanmaları kolaylaştırıldı
Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen düzenlemeyle, daha hızlı ve güvenilir olarak elektronik ortamda kredi kartı ile ödeme işlemleri, interaktif hizmetler, bilgilendirme gibi hizmetler sunularak vatandaşlara önemli kolaylıklar sunuyor. Yapılan sistem yenileme çalışmaları ile birlikte vatandaşlar, Belediyeye ait web sayfası www.elazig.bel.tr, mobil sayfa ve mobil uygulamalardaki, E-Belediye hizmetleri adı altında bulunan borç sorgulama ve ödeme sayfalarından işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.
Vatandaşlarca E-Belediye sayfasından üye girişi yapılarak daha kapsamlı hizmetler alınabildiği gibi üyelik yapılmadan da e-ödeme hizmetlerinden yararlanabiliyor. Vatandaşlar ayrıca yaptıkları on-line (e-ödeme) ödemelerinden e-makbuz ile ödeme yaptıklarına dair dekontlarını da elektronik ortamda alabiliyorlar.
E- belediye Sayfasına Erişmek İçin Tıklayınız

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü