Başkan Yanılmaz: "Rabbim Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın"

04 Mart 2015 Çarşamba 15:05 Başkan Yanılmaz: Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması' final programına katıldı
İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ilk, orta ve liseler arası 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya katılan 23 öğrenci jüri önünde en iyi olmak için yarıştılar.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde düzenlenen yarışmayı izleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, öğrencilerin İstiklal Marşı'nı okurken duyduğu heyecan ve coşkuyu fazlasıyla hissettiğini söyledi. Başkan Yanılmaz, "İnşallah Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmaz. İstiklal Marşı'nın ilk sözcüğünün 'Korkma' olması çok önemlidir. Biz bu ülkeyi, bayrağımızı, milletimizi savunmaktan asla korkmuyoruz. Bu ülkede bu bayrağın dalgalanması için yeri geldiğinde canımızı vermekten de asla kaçınmayız" dedi. Başkan Yanılmaz konuşmasının sonunda, dereceye giren öğrencilere tablet hediye edeceklerini söyledi.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri