Harput'un Gönül Erleri Hayat Buluyor

05 Şubat 2015 Perşembe 14:38 Harput'un Gönül Erleri Hayat Buluyor Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek 'Harput'un Gönül Erleri' programında oldukça geniş bir arşive sahip olan Harput şiiri, halkımızla buluşacak
Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde 06 Şubat Cuma günü, saat 18.30'da düzenlenecek programda, ünlü sunucu  Hayati İnanç sesiyle programa renk katacak.
Elazığ Belediyesi  Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek 'Harput'un Gönül Erleri' programında, çok geniş bir kapsama sahip Harput kültürünün önemli bir parçası olan Harput şair ve şiirlerinin ele alınacağı belirtildi. Açıklamada şehrimizin değerlerine sahip çıkmak ve geleceğe taşınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen programa, tüm halkımızın davetli olduğu ifade edildi.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri