Harput Konuşmaları Devam Ediyor

Toplantıya Elazığ’da bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Elazığ Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Varol ve Resul Şahin, STK Platformu dönem sözcüsü Prof. Dr Mehmet Şekerci ile vatandaşlar katıldı.
 Harput’un tarihi, kültürel mirasını korumak, yaşatmak ve Elazığ’ın bilgi, birikimini gün yüzüne çıkarmakla birlikte ülke gündemi ve sorunlarının uzmanlar tarafından tartışıldığı ‘Harput Konuşmaları’nın Aralık ayı toplantısında, ‘Türkiye-AB Süreci, Enerji ve Güvenlik Politikamız’ konusu ele alınırken, programın moderatörlüğünü iletişimci Aydın Demir yaptı.
Emekli Büyükelçi Murat Bilhan ile Emekli Büyükelçi Prof. Dr. Ali Engin Oba’nın konuşmacı olarak katıldıkları programda Bilhan ve Oba yaklaşık olarak 2 saat söz aldı. Son bölümdeyse ikili konuklardan gelen soruları cevaplandırdı.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri