Elazığ Tanıtım Günleri’nin Kitapçığı Yayınlandı

18 Eylül 2014 Perşembe 16:14 Elazığ Tanıtım Günleri’nin Kitapçığı Yayınlandı Şehrin, ekonomik, tarih, turizm, kültür, sanat ve yöresel ürünlerinin tanıtılması ve öne çıkarılmasına katkı sağlamak amacıyla 4-7 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Feshanede yapılan Elazığ Tanıtım...
Şehrin, ekonomik, tarih, turizm, kültür, sanat ve yöresel ürünlerinin tanıtılması ve öne çıkarılmasına katkı sağlamak amacıyla 4-7 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Feshane’de yapılan Elazığ Tanıtım Günleri’nin bilgilendirme kitapçığı çıktı.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve okurlarıyla buluşturulan bilgilendirme kitapçığının giriş kapağında Feshane’de yapılan Elazığ Tanıtım Günleri’nde Elazığ Belediyesi’ne ait standın fotoğrafı yer alırken “İstanbul’da Elazığ Rüzgârı” “Tanıtım Günleri’nin Misafir Odası Elazığ Belediyesi” sloganları yer aldı.

Bilgilendirme kitapçığında kısa metinlerle Tanıtım Günleriyle ilgili stant ve ziyaretçi fotoğrafları yer alırken İstanbul Ferhane’de düzenlenen Tanıtım Günleri’ne gidemeyen Elazığlılar, bilgilendirme kitapçığı sayesinde Tanıtım Günleri’nin havasını bir daha yaşama imkânına kavuşacak.

Bilgilendirme kitapçığının, il dışında bulunan Bürokratlara, Elazığ Derneklerine, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ve basın kuruluşlarına dağıtımına başlandı. Ayrıca yayınlanan kitapçık Elazığ Belediyesi web sayfası www.elazig.bel.tr adresinden de takip edilebilecek.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri