Kaldırım Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

13 Ağustos 2017 Pazar 12:23 Kaldırım Yapım Çalışmaları Devam Ediyor Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde kaldırım yenileme ve yapım çalışmaları devam ediyor
Şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, eskiyen kaldırımları yeniliyor, şehrin dört bir yanında yol, kaldırım ve refüj düzenlemelerine aralıksız devam ediyor. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, deforme olan kaldırımlar tamamen yenileniyor. Ekipler aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha kolay sağlamaları için kaldırımlarda görme engelli yolları, yaya geçişlerinde kabartmalı çizgiler ve iniş-çıkış rampaları yapıyor.
Ayrıca yeni yapılan kaldırımlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü