Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı

08 Ağustos 2017 Salı 16:52 Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na yoğun ilgi devam ediyor
Elazığlı vatandaşların ve il dışından gelen misafirlerin oldukça beğenisini kazanan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı vatandaşların en uğrak adresi haline geldi. Mevsimsel sıcaklıkların artmasıyla birlikte sıcaktan bunalan vatandaşların adeta akın ettiği Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na gün geçtikçe ilgi de artıyor.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da yoğun programından fırsat buldukça Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na giderek hemşerileriyle bir araya geliyor, vatandaşlardan mesire alanı ile ilgili ilk ağızdan duygularını dinliyor. Yoğun çabalar sonucu kısa sürede böylesi bir alanın şehre kazandırılması vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.
Başkan Yanılmaz, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça sık sık Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na gelen misafirlerle sohbet ediyor, çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiriyor.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü