4 Mahalleye Yeni Çocuk Parkı

29 Temmuz 2017 Cumartesi 10:43 4 Mahalleye Yeni Çocuk Parkı Elazığ Belediyesi tarafından mahalle ve piknik alanlarında yer alan çocuk oyun grupları, bir yandan bakım ve onarımdan geçirilirken, bir yandan da yenileriyle buluşturuluyor
Hemşerilerimize huzurlu bir mahalle yaşantısı sunmak ve çocukların güvenli bir ortamda verimli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çocuk oyun gruplarının sayısını artıran Elazığ Belediyesi, bu doğrultuda şehrimize 4 yeni çocuk oyun parkı daha kazandırdı. Bu doğrultuda Ulukent Mahallesi Veysel Karani Caddesi, Doğukent Mahallesi 86. Sokak, İzzetpaşa Mahallesi Çatal Sokak ve Cip Barajı mesire alanına çocukların bedensel ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlayan modern ve fonksiyonel çocuk oyun gurupları yaptı.
Mahalle içerisindeki yeşil alanları, ailelerin çocuklarıyla daha rahat vakit geçirebilecekleri modern çocuk oyun gruplarıyla zenginleştiren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan farklı noktalara çocuk oyun parkı yapmayı sürdürecek.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü