Kaldırımlar Görsellikle Buluşturuluyor

28 Temmuz 2017 Cuma 15:25 Kaldırımlar Görsellikle Buluşturuluyor Elazığ Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarıyla yaya trafiğinde kolaylığı artırarak şehrin yaşam kalitesini ve modernizasyonunu yükseltmeye devam ediyor.
Bu kapsamda yürütülen çalışmalar doğrultusunda Kültür Mahallesi’nde asfalt bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yapan Fen İşleri ekipleri bir yandan da cadde ve sokakları sağlam, dayanıklı ve görsel açıdan estetik duran renkli kaldırım taşlarıyla buluşturuyor. Yol kenarlarında bulunan mevcut ağaçların zarar görmemesi için çok hassas bir şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde hem mahalle içerisinde daha temiz ve modern bir görünüm oluşacak hem de yayaların yol güzergâhında daha rahat yürümesine imkân sunulacak. Yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü