Şehir Genelinde Çalışmalar Devam Ediyor

Bu kapsamda sürdürülen çalışmalar neticesinde Sanayi Mahallesi Dalgıç Sokak ve Kıpçak Sokak’ta sıfır asfalt serim çalışması gerçekleştiren ekipler aynı zamanda ilimiz merkezinde bulunan 22 mahallede de sıcak karışım asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan Sanayi Mahallesi’nde asfalt serimi yapan ekipler bir yandan da Sürsürü Mahallesi Halit Hoca Efendi Bulvarı’nda yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada şehir genelinde sürdürülen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağı belirtildi.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü