Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Şorşor Deresi’nde başlatılan çalışmaların ardından, yeni kanalizasyon hatlarının düzenlemesi yapılıyor. İmara yeni açılan yerleşim yerlerinde Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.  Bu kapsamda Elazığ’ın yeni çizilen projesine uygun boruların döşemesi yapılıyor. Toplamda 5 km’lik boru hattı döşeme çalışmaları ekiplerin yoğun çalışmasıyla devam ediyor.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü