Kuzey İmar Yolu’nda Asfalt Serimine Başlandı

23 Temmuz 2017 Pazar 23:00 Kuzey İmar Yolu’nda Asfalt Serimine Başlandı Şehrin önemli ana arterleri arasında yer alacak Kuzey İmar Yolu’nda çalışmalar süratle devam ediyor
Çaydaçıra-Zafran mahalleleri arasında bağlantı sağlayacak 30 metre genişliğinde 1950 metre uzunluğundaki Kuzey İmar Yolu’nda asfalt çalışmalarına başlandı. Elazığ Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, 4850 metre uzunluğundaki Kuzey İmar Yolu’nda hummalı çalışmalarına devam ediyor. Başlatılan asfalt seriminin yanı sıra, 700 metre bordür çalışması, 10 metre küp taş duvar yapımı, 350 metrelik kutu menfez ile geçilecek alanın tamamlandığı belirtildi. Çalışmaların devam ettiği  Kuzey İmar Yolu, Çayda Çıra Mahallesi’nden başlayarak Pertek yoluna, oradan da Ulukent’e, Ulukent’ten de Doğukent üzerinden Karşıyaka ve Bingöl yoluna inecek bir bulvar olacak. Kuzey İmar Yolu batı yönünde ise Çaydaçıra Mahallesi’nden Keban Yoluna, oradan da Baskil yoluna uzanacak.
Şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan kuzey İmar Yolu’nda çalışmalar tüm hızıyla davam ediyor.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü