BAŞKAN YANILMAZ HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

13 Temmuz 2017 Perşembe 18:12 BAŞKAN YANILMAZ HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Pirinççi’yi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Feyzi Gürtürk’ü ve İl Defterdarlığı görevine atanan Av. Osman Akdemir’i ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Yanılmaz ilk olarak kısa bir süre önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Feyzi Gürtürk’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Amacımız Elazığ’a hizmet etmek. İnşallah Belediyemizin de destekleriyle güzel hizmetler yapacağız. Sayın Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Elazığ’ın eğitim alanında büyük gelişme gösteren illerden birisi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “Eğitim alanında yapılan her çalışma, evlatlarımızın geleceğine önemli katkılar sağlayacaktır. Yapacağımız çalışmalarla evlatlarımızın başarılarına katkı sağlayacağız. Sayın Gürtürk’e yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. İnanıyorum ki şehrimizde önemli hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz ”dedi.

Başkan Yanılmaz’ın daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Pirinççi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinççi, “Sayın Belediye Başkanımızın çevreye ve doğaya karşı çok duyarlı olduğunu biliyoruz. Dün de Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nın açılışına katıldık. Bu hizmet Elazığ için çok büyük bir değerdir. İlimiz ve kurumumuz adına ben Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çevre ile ilgili problemler de hep beraber çalışacağız.” dedi.

Başkan Yanılmaz ise Elazığ’ın hem çevre hem de şehircilik açısından çok iyi bir noktaya gelmesi için büyük gayret içinde ve hep birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarında birlikte attığımız adım ve gelecekte atacağımız adımlar, Elazığ'ın önümüzdeki 100 yılını şekillendirecektir. Bu çerçevede inanıyorum ki dün açılışını yaptığımız Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Elazığ’ın çevre açısından, kaliteli yaşanabilir bir şehir olması açısından çok önemli projelerimizden biridir. Biz hem bugünün, hem de gelecekteki Elazığ’ın daha kaliteli yaşanabilir bir şehir durumuna getirmek için hep beraber çalışacağız. Elazığ Belediyesi olarak bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte çalışıp, birlikte çözüm üretip, birlikte sonuçlandırmak üzere bir çalışma kültürünü ortaya koymaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında son olarak Elazığ İl Defterdar’ı Osman Akdemir’i ziyaret eden Başkan Yanılmaz,şehrin imarı, büyümesi ve gelişmesi noktasında gerekli çalışmaları defterdarlık ile birlikte yapacaklarını söyledi.

Defterdarlığı, maliye ve hazine arazileri üzerinde önemli çalışmaların yapıldığı bir yer olarak tanımlayan Başkan Yanılmaz’a, İl Defterdar’ı Osman Akdemir’de teşekkürlerini belirterek her daim birlikte çalışacaklarını söyledi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü