Elazığ’ın Çehresi Değişiyor

01 Temmuz 2017 Cumartesi 09:08 Elazığ’ın Çehresi Değişiyor Yemyeşil ve çiçeklerle donatılmış bir şehir hazırlayan Elazığ Belediyesi, yeşil alan düzenlemesi ve çiçeklendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Elazığ Belediyesi, yeşil ve güzel bir Elazığ oluşturmak adına şehrin birçok yerinde başlatmış olduğu çalışmalarına mevsimlik çiçek dikerek devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince şehir genelinde 458 bin adet petunya, kadife, begonya, cinye, Cezayir menekşesi, sardunya, ipek ve ateş çiçeği dikimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen özel peyzaj çalışmalarıyla dikilen binlerce çiçek ile cadde ve sokaklar estetik bir görüntüye kavuşmuş oldu.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü