KÜLTÜR PARK’TA RAMAZAN

17 Haziran 2017 Cumartesi 14:01 KÜLTÜR PARK’TA RAMAZAN Elazığ Belediyesi, Kültür Park Amfi Tiyatroda gerçekleşen Ramazan etkinlikleri ile her akşam farklı bir sanatçının katılımıyla hemşerilerimize duygu dolu anlar yaşatmaya devam ediyor Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde minik yürekler sahne alarak ilahi ve kasideler seslendirdi. Çocukların sahnesinin ardından "Grup Kevser" sahne alarak şehitlik ezgileri okudu. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sanat etkinliklerinde 17 Haziran Cumartesi akşamı Samini Tasavvuf Topluluğu sahne alacak. 18 Haziran Pazar günü Yüksel Şaman, 19 Haziran Pazartesi akşamı ise Muharrem Demir sahne alarak, Elazığlı Vatandaşlara İlahi Kaside seslendirerek Kur’an Tilavetleriyle eşsiz bir gece geçirmelerine olanak sağlayacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü