FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

17 Haziran 2017 Cumartesi 13:57 FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN HUMMALI ÇALIŞMA Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, şehir genelinde kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Elazığ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt serim çalışmaları  tamamlanan cadde, sokak ve bulvarlarda kaldırım ve tretuvar çalışmalarına başlandı. Çayda Çıra Mahallesi, Abdullahpaşa Mahallesi, Kırklar Mahallesi, Kültür Mahallesi, Doğukent Mahallesi ve şehrin genelinde ekipler yaya trafiğine katkı sunmak amacıyla kaldırım taşı ve tretuvar çalışması yaptı. Ekipler ayrıca görme engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla daha rahat ve kolay yürüyebilmelerini sağlayacak sarı klavuz çizgi uygulaması çalışmasını da kaldırımlarda gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte cadde ve sokaklar yeni yüzüyle vatandaşlarımıza daha kaliteli bir şekilde hizmet verecek.
Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü