RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

17 Haziran 2017 Cumartesi 13:42 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ Belediyesi Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile vatandaşların iftar sonrası huzurlu bir akşam geçirmelerini sağlanıyor. Şehrimizin güçlü ilahi sanatçılarının sahneleri öncesinde Fatih Çakar, sunduğu yarışma programıyla vatandaşlara çeşitli hediyeler kazandırmaya devam ediyor. Öğreterek eğlendiren Bil Kazan yarışma programından hemen sonra Elazığ’ın birbirinden değerli sanatçıları sahne alarak ilahi ve kasidelerini seslendiriyorlar. Tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle de vatandaşlara maneviyatı yüksek dolu anlar yaşatılmaya devam ediyor.
15 Haziran Perşembe günü Harput İlahi Grubu’nun sahne aldığı Kültür Park Amfi Tiyatro sahnesinde 16 Haziran Cuma günü ise Grup Kevser sahne alacak. 17 Haziran Cumartesi günü ise Samini Tasavvuf Topluluğu,  vereceği konserle, alanı dolduran misafirlerin huzurlu bir hafta sonu geçirmesine katkı sunacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü