Ramazan’ın Ruhu Kültür Park’ta Can Buluyor

13 Haziran 2017 Salı 08:29 Ramazan’ın Ruhu Kültür Park’ta Can Buluyor Bereketin, huzurun ve mağfiretin ayı olan Ramazan'ın, dolu dolu yaşatılması için birbirinden özel etkinliklerin düzenlendiği Kültür Park'ta, şehrimizin yetiştirdiği güçlü sesler her akşam hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyor
Kanal Fırat ekranlarından canlı olarak yayınlanan etkinliklerde her akşam ilahi sanatçılarının seslendirdiği birbirinden güzel eserlerin yanı sıra semazen gösterileri, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve çeşitli hediyeler kazandıran bilgi yarışması Bil-Kazan programı da konuklara keyifli anlar yaşatıyor.
  YÜKSEL ŞAMAN, İLAHİLERİYLE YÜREKLERE DOKUNDU
Şehrimizin yetiştirdiği önemli seslerin her akşam semazen gösterileri eşliğinde seslendirdiği ilahiler, alanı dolduran misafirler tarafından büyük ilgiyle izleniyor. 7’den 70’e her kesimin kendinden bir şeyler bulduğu Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde bu akşam ise Muttalip Arslanoğlu sahne alacak.13 Haziran salı günü ise Harput ilahilerinin güçlü sesi Ahmet Yüce hemşerilerimizle buluşacak.
Belediyeden yapılan açıklamada on bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm maneviyatıyla yaşandığı Kültür Park Amfi Tiyatroya bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü