Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

11 Haziran 2017 Pazar 14:18 Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat etkinliklerine, Şehit Polis Fethi Sekin’in babası M.Zeki Sekin ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz katıldı
Elazığ Belediye’sinin ramazan ayı boyunca Kültür Park Amfi Tiyatro’da her akşam düzenlediği Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinin konuğu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Şehit Polis Fethi Sekin’in babası M.Zeki Sekin oldu.
Elâzığ’ın yetiştirdiği birbirinden güçlü ilahi sanatçılarının sahne aldığı etkinlikler, okunan ilahi ve kaside dinletileri, tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Fatih Çakar'ın sunup yönettiği yarışma programı ile misafirlere huzur ve eğlence dolu anlar yaşattı.
Şehit Polis Fethi Sekin’in babası M.Zeki Sekin ve Başkan Yanılmaz’ a yoğun ilginin olduğu program, şehitlerimiz için dua okunan dualar ile son buldu.
10 Haziran Cumartesi günü Elazığ’ın değerli sanatçısı Muharrem Demir'in sahne aldığı Kültür Park amfi tiyatroda, 11 Haziran Pazar günü  Yüksel Şaman, 12 Haziran Pazartesi günü ise Muttalip Aslanoğlu sahne alarak, alanı dolduran misafirlerin huzurlu bir hafta sonu geçirmesine katkı sunacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü