Elazığ Belediyesi’nden “ Yetim Kardeşlik İftarı”

11 Haziran 2017 Pazar 14:14 Elazığ Belediyesi’nden “ Yetim Kardeşlik İftarı” “Dünya Yetimler Günü” etkinleri kapsamında Elazığ Belediyesi tarafından kardeşlik iftarı programı düzenlendi
Kültür Park Mamurat'ül Aziz salonunda gerçekleşen etkinliğe, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci,  Defterdar Osman Akdemir, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, İl Bank Bölge Müdürü Ali Tekateş ile çok sayıda davetli yetim çocuk ve aileleri katıldı.
2014 yılından itibaren her Ramazanın 15. günü kardeşlik iftarı düzenlediklerini aktaran Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz," Sizin yüzünüzdeki tebessüm, sizin sevginiz, muhabbetiniz bütün dünyayı verseler değiştirilecek bir olay değildir. Her yıl biraz daha gelişiyor, genişliyoruz. İnşallah her Ramazan ayının 15. günü sizlerle birlikte olup, iftarımızı birlikte açacağız. Sizlerin daha rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz"dedi.
Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda Başkan Yanılmaz, çocuklarla yakından ilgilendi.
Pogram IHH yetim Korosunun okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ilahiler ile devam etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü