Daha Yeşil Bir Elazığ İçin

26 Mayıs 2017 Cuma 15:12 Daha Yeşil Bir Elazığ İçin Elazığ Belediyesi, yeşili ve oksijeni bol bir şehir yaşamı için kent genelinde sürdürdüğü çim, çiçek ve bitki dikim çalışmalarına devam ediyor
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu doğrultuda gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde şehrin merkezi noktalarında bulunan kavşak, cadde ve bulvarlar daha estetik bir görünüme büründürülmek üzere yeşillendiriliyor.
Bahar ayının gelişini simgeleyen laleler ile önceki günlerde rengârenk bir görsel şölen oluşturan Çayda Çıra Kavşağı, mevsim geçişi nedeniyle yeniden temizlenerek rulo çim serimi ile yeşillendirildi. Ayrıca İmam Efendi Bulvarı güzergahında   yürüyüş yapan vatandaşlarımıza daha ferah bir çevre ortamı oluşturulması için rulo çim serim çalışmaları devam ediyor.
Şehir genelinde bulunan refüj, kavşak ve bulvarlarda tahribata uğramış ve mevsim geçişi nedeniyle değiştirlmesi gereken çiçekler belediye ekipleri tarafından yaz mevsimine uygun çiçeklerle değiştirilerek şehrin  sürekli olarak yeşil ve renkli olması sağlanıyor.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü