ÜNLÜ PSİKİYATRİST MURAT ATMACA EVLİLİK OKULU’NDA

18 Mayıs 2017 Perşembe 10:22 ÜNLÜ PSİKİYATRİST MURAT ATMACA EVLİLİK OKULU’NDA Sosyal yaşamın en önemli müessesesi olan ailenin güçlendirilmesi için evli çiftler ile evlenme hazırlığı yapan gençlere yönelik Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından açılan ‘Evlilik Okulu’na, dünyaca ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Murad Atmaca konuk olarak katılarak ‘Evlilikte Yaşanan Çatışmalar ve Yönetimi’ konulu bir seminer verdi.

Elazığ Belediyesi Hazar Salonu’nda gerçekleşen programa Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan, Evlilik Okulu’na kayıtlı bireyler ve vatandaşlar katıldı.

Prof. Dr. Murat Atmaca, slayt sunumlar eşliğindegerçekleştirdiği seminerde, Kadın ve erkek arasındaki biyo, psiko ve sosyal farklılıkların bireylerin tutum ve davranışlarına yansıdığını, kadın ve erkek arasında hem düşünce hem de duygusal farklılıkların evlilikte yaşanan sorunlarda ve çözümlerinde önemli rol oynadığını belirtti.

Günlük yaşamda teknolojik gelişmelerin hayatlara ve bireyler arasındaki sosyal ilişkilere çok fazla sirayet ettiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan ise “Aile Danışma Merkezimizin ailenin korunmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Aile arasındaki bağları güçlendirmek ve eşler arası sıkıntıları en aza indirgemek için değerli hocamız Murat Atmaca’nın sizlere söyleyeceği her bilgi çok kıymetlidir ve inanıyorum ki bu bilgileri günlük yaşantımıza uyguladığımızda daha sağlıklı iletişimler kurabildiğimizi göreceğiz” diyerek, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Murat Atmaca’ya teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü