Başkan Yanılmaz’dan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

18 Nisan 2017 Salı 07:38 Başkan Yanılmaz’dan “Hayırlı Olsun” Ziyareti Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, KOSGEB İl Müdürlüğü’ne atanan Şaban Yaşa’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti
Başkan Yanılmaz yaptığı açıklamada, Elazığ Belediyesi olarak KOSGEB ile birçok çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek bu çalışmaların devam edeceğini belirtti. “Birbirimizin Çözüm Ortağıyız” diyen Başkan Yanılmaz, çözüm ortaklığı ve güzel bir koordinasyon ile Elazığ’da esnaflarımıza çok daha güzel hizmetleri birlikte yapacağız dedi. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz KOSGEB il başkanı Şaban Yaşa’ya yeni görevinde başarılar diledi.
KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa ise ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederek onure olduklarını ifade etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü