Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

17 Nisan 2017 Pazartesi 14:16 Başkan Yanılmaz’a Ziyaret Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya bahşedilişinin şerefine onunla ilgili konuların ele alındığı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle il müftüsü Yusuf Sarıkaya ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Sarıkaya: “Özellikle son günlerde ülkemizde olan olaylar nedeniyle hasretten dini konuları istismar eden o malum yapının oluşması nedeniyle, toplumu güven ortamına yeniden çekmek için bir çok program düzenleyeceklerini belirterek 5 bine yakın kitap dağıtılacaklarını” söyledi.
“ÇÖZÜM ORTAĞI OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ”
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ziyarette yaptığı konuşmada “Kutlu Doğum Haftası hepimize hayırlı olsun. Ben özellikle evlatlarımızı gençlerimizi camide buluşturmamız lazım. Camiden içeriye adım atıldığında gerisi kendiliğinden geliyor, hem topluma faydalı hem milletine, Vatanına faydalı bir nesil ancak böyle yetişiyor. Bu açıdan da müftülüğün çalışmaları çok önemli. Yaptığınız her çalışmada Elazığ Belediyesi’ni çözüm ortağı olarak görebilirsiniz. Biz birlikte yol yürüyen insanlarız. Neticede yol kaldırım ne kadar yapıyorsak, insanımıza yaptığımız katkı hepsinden daha önemlidir” dedi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü