Başkan Yanılmaz, Vatandaşların Çağrılarını Yanıtladı

16 Nisan 2017 Pazar 18:07 Başkan Yanılmaz, Vatandaşların Çağrılarını Yanıtladı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 153 Beyaz Masa hattında, vatandaşların çağrılarını yanıtladı
Vatandaşların çözüm amacıyla talep ve sorunlarını ulaştırdıkları 153 Beyaz Masa, 16 Nisan referandumunda engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların vatandaşlık haklarını kullanmalarına destek sağladı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, oy kullanma işleminin ardından 153 Beyaz Masa’ya gelerek, bizzat vatandaşların çağrılarını yanıtladı. Beyaz Masa ekiplerinin yoğun mesaisine katılan Başkan Yanılmaz, bir yandan vatandaşların taleplerini dinlerken, bir yandan da kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi.
ENGELLİ VE HASTALARA SEÇİM HİZMETİ
Elazığ Belediyesi 16 Nisan referandumunda vatandaşlık görevlerini yerine getirmek isteyen hareket kısıtlılığı olan, evde bakım hizmeti alan hasta, engelli ve yaşlı vatandaşları sandıklara taşıdı.
Elazığ Belediyesi 153 Beyaz Masa ve 0543 23 23 153 Elazığ Belediyesi whatsApp hattına gelen talepler doğrultusunda 22 servis aracı ve bir engelli aracıyla toplam 207 vatandaşa hizmet sunuldu.
Elazığ Belediyesi tarafından 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 milletvekili seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları oy kullanmaları için evlerinde alınarak sandıklarına taşıdı. Vatandaşlar oy kullanma işlemlerinin ardından ise ekipler tarafından evlerine bırakıldı.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü