BAHARIN MÜJDELEYİCİSİ LALELAR AÇMAYA BAŞLADI

16 Nisan 2017 Pazar 17:56 BAHARIN MÜJDELEYİCİSİ LALELAR AÇMAYA BAŞLADI Elazığ’da, baharın gelmesiyle birlikte, asaletin ve zarafetin simgesi laleler açmaya başladı
Elazığ Belediyesi tarafından Kasım ayında toprakla buluşturulan renk renk 446 bin adet lale, nergis ve sümbül, şehrin park, yeşil alan, meydan, bulvar ve caddelerin yan bantları ile orta refüjlerini renklendirmeye başladı.
Şehir estetiğine katkı sağlamak amacıyla 2016 yılında 927.208 adet olmak üzere üç yılda toplam 2 milyon 967 bin adet çiçek ve lale dikimi gerçekleştiren Elazığ Belediyesi tarafından şehirde her mevsim apayrı bir görsel şölen oluşturuluyor.
Dolomit taşlarla gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ve çiçeklerle nakış nakış işlenen şehrin dört bir yanında, bu baharda da bir renk cümbüşü oluşturularak, bahar doyasıya yaşatılacak. Doğal fotoğraf stüdyosuna dönen park, yeşil alan, meydan, bulvar ve caddelerin yan bantları ile orta refüjler, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da genç yaşlı, çoluk çocuk Elazığlılardan büyük beğeni topluyor.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü