Mahalleler Daha Yeşil, Çocuklar Daha Mutlu

12 Nisan 2017 Çarşamba 14:15 Mahalleler Daha Yeşil, Çocuklar Daha Mutlu Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yeşil Bir Elâzığ Senin Ellerinde” kampanyası ile mahallelerimiz yeşillenmeye devam ediyor
Öğrenciler, çocuklar ve mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gören fidan dikme kampanyası Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın da katılımıyla birlikte bugün Abdullahpaşa Mahallesi’nde devam etti. Belediye tarafından belirlenen ağaçlandırma alanına, Başkan Yanılmaz, Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, mahalle sakinleri, öğretmenler, öğrenciler ve çocuklar tarafından çok sayıda fidan dikildi.
“MİNİKLER BAŞKAN AMCALARINA SÖZ VERDİ”
“Daha yeşil bir Elazığ için çok sayıda ağacı toprakla buluşturalım ve oksijeni bol bir mahallede ikamet etmenin huzurunu yaşayalım” diyen Başkan Yanılmaz, etkinlikte yaşları 4 ve 7 arasında değişen miniklerle özel olarak ilgilendi. Çocuklardan ağaçları, çevreyi ve hayvanları sevelim sözü alan Başkan Yanılmaz, “Bu ağaçlar sizle birlikte büyüyecek ve onlara siz sahip çıkacaksınız. Çünkü bunlar sizin geleceğiniz. Sularını verip korumasını siz yapacaksınız çocuklar” dedi.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü