Başkan Yanılmaz Saha Çalışmalarını İnceledi

23 Mart 2017 Perşembe 12:51 Başkan Yanılmaz Saha Çalışmalarını İnceledi Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan saha çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu
Başkan Yanılmaz ilk olarak Şorşor Deresi Projesi kapsamında Şorşor Deresi Ana Kolektör Hattının geçtiği Akçakiraz beldesinde ve açık kanal yapım alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yanılmaz, şehrin 40 yıllık sorunu olan Şorşor Deresi problemini çözüme ulaştıran Elazığ Kısmi Kanalizasyon Projesi’ne ilişkin 38.5 kilometre uzunluğundaki ana kolektör hattı ve açık kanal yapım işi çalışmalarının büyük bir hızla ilerlediğini belirterek, “Proje kapsamındaki sanat yapıları, belli noktalardaki göletler, rekreasyon alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla birlikte şehrimize ciddi bir cazibe kazandıracağız. Bölgedeki yaşamı daha da kolaylaştırarak, kalitesini artıracağız.” diye konuştu.
Başkan Yanılmaz daha sonra Ataşehir Mahallesi’nde devam eden yağmur suyu toplama kanalı yapım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunarak, “Burada çalışmaların devam ettiği yaklaşık 1100 metre uzunluğundaki yağmur suyu toplama kanalı ile özellikle Malatya Caddesi üzerindeki su birikintilerini Şorşor Deresi kanalına aktaracağız. Şehrimizin altyapısı adına çok önemli olan buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız, şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Yanılmaz daha sonra Elazığ Belediyesi Çöp Ara Transfer İstasyonu, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Hanpınarı Asfalt Üretim Tesisinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü