YGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

11 Mart 2017 Cumartesi 15:33 YGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ Elazığ Belediyesi 12 Mart Pazar günü saat 10.00’da yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'na katılacak adaylar için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “12 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'na katılacak öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacıyla sabah saat 08.30-15.00 saatleri arasinda Elazığ Belediyesi otobüsleri tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacaktır. Uygulamadan sınav giriş belgelerini ibraz eden öğrenciler faydalanacaktır” denildi.

Açıklamada ayrıca otobüs güzergahlarına mesafeli olan Özel Yöntem Okulları, Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi, Özel Bilgem Okulları, Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi, TED Koleji, Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sınava girecek öğrenciler için de toplu taşıma araçlarının okullara kadar ulaşım hizmeti sunacakları bildirildi.

GÜRÜLTÜYE DİKKAT

Açıklamada ayrıca öğrencilerin sınava girecekleri okul çevrelerinde sınav süresince öğrencilerin konsantrasyonlarını bozacak şekilde gürültüye mahal verilmemesi, inşaatlarda gürültüye sebep olacak çalışmaların yapılmaması ve çevre yollarda klakson çalınmaması konusunda da uyarıda bulunularak, bu tedbirlere uymayanlar hakkında gereği cezai işlemin uygulanacağı kaydedildi.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI TEMENNİSİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 12 Mart Pazar günü yapılacak YGS'ye katılacak adaylar için ulaşım ve çevre konularında gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, “Sınava katılacak öğrencilerimiz için daha önceden olduğu gibi Belediye otobüslerimiz tarafından ulaşım hizmeti ücretsiz olarak sunulacaktır. Tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılığını almaları temennisiyle, başarılar dilerim” dedi.

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü