VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

14 Ocak 2017 Cumartesi 19:30 VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE Şehir suyu ana şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle Elazığ Merkez Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi, Nailbey Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Sarayatik Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi, İcadiye Mahallesi, Kırklar Mahallesi ve Yeni Mahalle'de, 4 saat süreyle su kesintisi yaşanacak Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehir suyu ana şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle 14 Ocak Cumartesi günü, saat 19.30 itibariyle Merkez Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle'nin bazı kesimleri ile Nailbey Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Sarayatik Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Mustafapaşa Mahalesi, İcadiye Mahallesi ve Kırklar Mahallesi'ne su verilememektedir. Arızanın giderilmesine ilişkin çalışmalar ekiplerimizce ivedilikle sürdürülmektedir. Yaşanan su kesintisi ekiplerimizin yoğun bir şekilde sürdürdükleri çalışmalar doğrultusunda giderilerek, bu gece 23.30 itibariyle sular verilecektir” denildi.
Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü