Başkan Yanılmaz, Facebook’tan Canlı Yayında Vatandaşlarla Buluşuyor

24 Haziran 2016 Cuma 19:13 Başkan Yanılmaz, Facebook’tan Canlı Yayında Vatandaşlarla Buluşuyor Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, resmi Facebook hesabından katıldığı canlı yayında binlerce kişi ile erişim sağlayarak, gelen soruları yanıtladı
Facebook ve Twitter sosyal hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Başkan Yanılmaz, 35 dakika süren facebook canlı yayınında takipçilerinden gelen sorular yanıtladı. Sosyal medyada her geçen gün takipçi sayısı artan Başkan Yanılmaz, hizmetlerine ilişkin açıklamalarıyla büyük beğeni topluyor.
Başkan Yanılmaz, Facebook canlı yayınında gelen taleplerle de bizzat ilgileniyor. Facebook canlı yayınında Keban ilçesi Altıyaka Köyü Camii imamından gelen talep doğrultusunda, Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mücavir alan sınırları dışındaki camide kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Camide baştan sona hijyen sağlanırken, köylüler ve cami imamı gösterilen hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü