Elazığ Belediyesi’nden Şehir Suyu Ana Terfi Hattında Bakım-Onarım Çalışması

05 Mayıs 2016 Perşembe 08:00 Elazığ Belediyesi’nden Şehir Suyu Ana Terfi Hattında Bakım-Onarım Çalışması Elazığ Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekiplerince şehir suyu ana terfi hattında, kapsamlı bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi
Yapılan bakım-onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında P1, P2  pompa istasyonlarının kapasiteleri artırılarak, P1, P2  ve P2, P3  pompa istasyonları arasındaki 1000 mm’lik ana terfi hattının 600 mm’lik çelik boru ile irtibatlanması sağlandı. P1, P3 arasında ana taşıyıcı terfi hattı üzerinde meydana gelen vantuz, tahliye arızalarının da giderildiği çalışmalar doğrultusunda ayrıca, şehir şebekesinde kullanılamayan 21 adet farklı çaplardaki vana değişimleri gerçekleştirildi.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, çalışmaların 13 farklı noktada 3 vinç, 10 kazıcı yükleyici, 2 kamyon, 6 kaynak ekibi, 7 su arıza ekibi 4 elektrik ekibi olmak üzere toplam 52 personelin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca şehir suyu ana terfi hattında gerçekleştirilen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, 24 saatlik su kesintisinin daha önceden de açıklandığı gibi 5 Mayıs Perşembe günü saat 08.00’da sona ereceği bildirildi.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü