Su Faturalarını Ödemede Kolaylık

02 Aralık 2015 Çarşamba 17:47 Su Faturalarını Ödemede Kolaylık Elazığ Belediyesi ile Ziraat Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, vatandaşlar su faturalarını, Ziraat Bankası Şubeleriyle, ATMlerinden ödeme imkanına ...
Elazığ Belediyesi ile Ziraat Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, vatandaşlar su faturalarını, Ziraat Bankası Şubeleriyle, ATM’lerinden ödeme imkanına kavuştu.
Elazığ Belediyesi vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla sürdürdüğü hizmetlere bir yenisini ekledi. Ziraat Bankası Elazığ Şubesi ile gerçekleştirilen protokol doğrultusunda vatandaşlar, su bedelleri, emlak, ilan ve reklam vergileri ile ÇTV’lerini Ziraat Bankası Şubeleriyle, ATM’lerinden ödeyebilecekler. Protokolün ilk aşamasında su bedellerinin on-line ödenmesi aktif hale getirilirken, diğer ödemeler de kısa sürede aktif hale getirilerek, vatandaşlara kolaylık sağlanmış olacak.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Ziraat Bankası Elazığ Gazi Şube Müdürü Yakup Kaya tarafından imzalanan protokol öncesinde bir açıklama yapan Başkan Yanılmaz, şunları kaydetti:
“Elazığ’da yaşamı kolaylaştırmak için çok önemli adımlar atıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşamının daha kaliteli ve daha kolay olması için çalışıyoruz. Bu yönde attığımız adımlara bugün bir yenisini ekliyoruz. Vatandaşlarımızın Elazığ Belediyesi’ne yapacakları ödemeler için Ziraat Bankamızla bir protokol imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Hemşehrilerimiz Türkiye’nin her tarafından, Ziraat Bankası şubelerinden, ATM’lerinden su bedellerini ödeyebilecekler. Belediyemize gelmeden akıllı telefonlar üzerinden ödemelerini yapabilecekler. Ben Ziraat Bankası Şube Müdürümüze ve yetkililerine çok teşekkür ediyorum.”
Ziraat Bankası Elazığ Gazi Şube Müdürü Yakup Kaya ise sunulacak hizmetin hayırlı olmasını temenni ederek, “Gerçekleştirilen çalışmadan dolayı bankam ve şahsım adına başkanıma teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol imzaladı.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü