Elazığ Belediyesi’nden Sanal Şehir Turu

14 Eylül 2015 Pazartesi 17:26 Elazığ Belediyesi’nden Sanal Şehir Turu Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Elazığ 360 derece Panoramik Sanal Tur sayesinde uzaklar yakın oluyor, memleket özlemi gideriliyor
Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yepyeni bir uygulama hayata geçirildi. Şehrin tanıtımına da önemli katkılar sağlayacak olan uygulama sayesinde vatandaşlar, Elazığ Belediyesi web sayfası üzerinden Elazığ 360 derece Sanal Tur butonunu tıklayarak şehrin pek çok noktasını yerden ve havadan çekilmiş 3 boyutlu görüntülerle sanal olarak ziyaret edebiliyorlar.
Sanal gezide, tarihi Harput, Sara Hatun Meydanı, Ulu Camii, İzzetpaşa Camii, Kültür Park, Ahmet Aytar Meydanı, İzzetpaşa Meydanı, Elazığ Belediyesi gibi şehrin 26 ayrı noktası 360 derece açıyla çekilmiş görüntülerle paylaşılıyor. Vatandaşlar kilometrelerce uzaktan bile şehrin pek çok noktasını sanal olarak ziyaret ederek, bu yerler hakkında bilgi sahibi oaluyorlar. Şehir merkezine ait görüntülerin yanı sıra tarihi Harput kenti ve Kültür Park’a ait görüntülerle şehrin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik de önemli bir adım atılmış oldu.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü