Elazığ Belediyesi E-Devlet Kapsamında

25 Ağustos 2015 Salı 16:30 Elazığ Belediyesi E-Devlet Kapsamında Elazığ Belediyesi gerçekleştirilen yeni düzenlemelerle e-devlet sistemi kapsamına dahil oldu.
. Uygulama sayesinde vatandaşlar Elazığ Belediyesi tarafından sunulan elektronik hizmetlere www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşacaklar.
Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen canlı nikah, ücretsiz wi-fi hizmeti, mobil uygulama hizmetlerinin ardından yepyeni bir uygulama daha hizmete sunuldu. Vatandaşlar e-devlet sayfası ve mobil uygulaması altında bulunan Belediyeler bölümünden Elazığ Belediyesine ait e-belediye uygulamalarına (Bilgi Edinme Başvuru ve Sorgulama, Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri Sorgulama, Borç Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama vb) erişim sağlayabilecekler.
Teknolojik gelişmeler doğrultusunda çalışmalarına yön veren Elazığ Belediyesi’nin yeni uygulamasıyla birlikte vatandaşlar artık birçok hizmeti internet üzerinden alabilme olanağına kavuştu.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü