Elazığ Belediyesi Mobil Uygulaması Hizmette

13 Ağustos 2015 Perşembe 18:06 Elazığ Belediyesi Mobil Uygulaması Hizmette Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü gelişen teknolojiye paralel olarak, hizmetlerin sunumun da değişim ve gelişimini sürdürüyor
Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Elazığ Belediyesi Mobil Sayfa ve Uygulamaları hizmete sunuldu.  Vatandaşlar mobil cihazları aracılığıyla, belediyeye ait uygulamaları indirerek, belediye hizmetlerinden ve e-belediye uygulamalarından daha hızlı ve güvenli bir şekilde faydalanabilecekler.
Mobil uygulamayı indiren vatandaşlar, haber, belediye rehberi, foto ve video galerilere, borç sorgulama ve ödeme, nöbetçi eczaneler, vefat edenler, Beyaz Masa ve Bilgi Edinme gibi pek çok başvuru formlarına rahatça erişip, bu hizmetlerden yararlanabilecekler.
Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlar üzerinden kullanılabilecek olan Elazığ Belediyesi Mobil Uygulaması, Android cihazlar için Google Play Store ve IOS cihazlar için ise Apple Store üzerinden ücretsiz olarak mobil cihazlara yüklenilebiliyor. Uygulamayı indirmek isteyen vatandaşlar, belediye web sayfası www.elazig.bel.tr üzerinden de indirme linklerine ulaşabiliyorlar.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü